Recomandări de la clienți

Mulțumesc tuturor oamenilor care aleg să colaborăm! Relațiile profesionale pe care le dezvoltăm se bazează în principal pe componenta Umană.

Mă bucur că serviciile pe care le ofer contribuie la îmbunătățirea vieții cât mai multor copii și adolescenți, precum și a celor care îi susțin, îi sprijină și îi antrenează (părinți, antrenori, profesori, instructori etc.).

Feedback-ul și recomandările primite sunt adăugate progresiv și se referă la următoarele categorii de activități:

 • Pregătire psihologică pentru copii și adolescenți care desfășoară activități orientate către performanță (sportive, artistice, științifice, școlare – participare la concursuri, competiții, spectacole, examene) și pentru adulți – părinți, antrenori, instructori, profesori etc.
 • Armonizarea relațiilor dintre părinți și copii/ adolescenți
 • Cursuri de psihologia performanței pentru adolescenți, părinți, antrenori.

Pregătire psihologică pentru copii și adolescenți

Dan Niță, Antrenor de Tenis (UK)

Recomandare primită în anul 2022, cu privire la programul de pregătire psihologică realizat începând cu anul 2019.

„După începerea colaborări cu Răzvan rezultatele lui Albert s-au îmbunătățit vizibil și în momentul acesta Albert este în top 30 în UK under 18 ani chiar daca are numai 17, și a început cu succes să abordeze turneele de seniori, unde este la un pas să intre în prima sută de jucători seniori în UK.

Având în vedere nivelul înalt de competiție, presiunea exercitată asupra mentalului este foarte mare și nu putea reuși la acest nivel fără antrenamentul mental pe care Răzvan și noi l-am stabilit de comun acord. Mulțumim, Răzvan, și ne bazăm pe ajutorul tău în continuare.” – citește tot mesajul


Florin Moraru, Director Tehnic A.C.S. Shiro Tora (Arte Marțiale – Karate Shotokan)

Recomandare cu privire la programul de pregătire psihologică desfășurat în cadrul A.C.S. Shiro Tora (Arte Marțiale – Karate Shotokan).

„În planificarea și efectuate activităților, Răzvan a ținut cont de vârsta sportivilor (cuprinsă între 8 și 17 ani) și de experiența acestora în stilul Shotokan (de la centuri albe la albastre). Activitățile au fost interesante, dinamice, pe înțelesul tuturor participanților și adaptate la capacitatea fiecăruia. […] Îl recomand cluburilor sportive și părinților care doresc să contribuie la pregătirea psihologică pentru performanță și pentru viață a copiilor și adolescenților.” – citește tot mesajul


Mihail Ioniță, Președinte C.S. Invictus București (Arte Marțiale – Ju-Jitsu)

Recomandare cu privire la programul de pregătire psihologică realizat începând cu anul 2019 (Arte Marțiale – Ju-Jitsu).

Fotografie preluată de pe pagina de Facebook C.S. Invictus București

„Performantele recente, de la competițiile internaționale din anul 2022 (Campionatul Mondial – Abu Dhabi, Campionatul Balcanic – Bosnia-Herțegovina și Campionatul European – Grecia), prin poziționarea luptătorilor pe podium, sunt o rezultantă a echipei: antrenor -> sportiv <- psiholog.

Apreciem calitatea profesională și implicarea lui Răzvan, chiar mai mult de atât, suntem nerăbdători pentru următoarele proiecte împreună!” – citește tot mesajul


Marina Osman, Sportivă Arte Marțiale – Karate Shotokan

Recomandare cu privire la pregătirea psihologică inițiată în anul 2019 și realizată apoi în anumite momente importante pentru sportivă.

„Îți mulțumesc pentru tot ajutorul acordat. Prin colaborarea cu tine am realizat pe propria piele că pentru un sportiv de performanță nu contează numai pregătirea fizică, ci și cea psihologică. S-au văzut rezultatele, punând în practică bucuria de a lupta și mândria a tot ce am realizat ca să ajung să reprezint România la un nivel înalt.”


Adina Paparoiu, Părinte copil sportiv (Scrimă – Sabie)

Recomandare cu privire la programul de pregătire psihologică desfășurat în cadrul clubului sportiv Touche (Scrimă – Sabie).

Acesta a fost un program de pregătire psihologică integrativ, care a îmbinat colaborarea cu antrenorul, sportivii (copii și adolescenți) și părinții.

„Noi am văzut un real progres la Pia când a început colaborarea cu Răzvan: mai multa disciplină și mai multă încredere în ea […]” – citește tot mesajul


T.I., Sportiv adolescent (Scrimă – Sabie)

Mesaj primit după susținerea examenului de Evaluare Națională și participarea la o competiție sportivă internațională (Scrimă – Sabie) la câteva zile după acesta.

„A fost bine și la examen și la concurs :). Am luat 9.65, iar la Burgas am reușit să iau cu echipa locul 3.”

 • Pregătirea psihologică a fost realizată pe parcursul a 9 luni.
 • Obiectivele colaborării au fost: (1) pregătirea psihologică pentru adaptarea la noul club sportiv, în urma transferului de la un club la altul; (2) menținerea echilibrului psihic și gestionarea optimă a efortului în pregătirea sportivă și pentru Evaluarea Națională; (3) pregătirea psihologică pentru examenului de capacitate.
 • Vârsta: 14 ani.

L.B., Părinte adolescent sportiv (Arte Marțiale – Ju-Jitsu)

Recomandare cu privire la programul de pregătire psihologică realizat împreună cu sportivul pentru creșterea încrederii în sine și participarea la competiții.

Fotografie preluată de pe pagina de Facebook Ju-Jitsu International Federation (JJIF)

„Eduard l-a plăcut de la prima întâlnire, i-a dat încredere în forțele lui. Acest lucru s-a văzut după primele două ședințe, s-a simțit mult mai sigur de calitățile lui. […]” – citește tot mesajul

Rezultate obținute pe parcursul colaborării:

 • Locul II la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu, Astana – Kazakhstan, august 2023.
 • Locul I la Campionatul European de Ju-Jitsu, Verquin – Franța, martie 2023.
 • Locul III la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu, Abu Dhabi – Emiratele Arabe Unite, octombrie 2022.

M.G., Părinte adolescent sportiv (Arte Marțiale – Ju-Jitsu)

Mesaje primite „la cald”, după obținerea de către sportiv a locului I la două probe, în cadrul Campionatul European din aprilie 2022.

„Te anunțăm cu bucurie că A. a ocupat locul I si este campion european la newaza.”

„Cu o bucurie și mai mare decât cea de ieri te anunțăm că A. a reușit și astăzi. A obținut locul I la fighting. Este dublu campion european. Felicitări echipă pentru ce ați reușit să faceți!”

Fotografie preluată de pe pagina de Facebook C.S. Invictus București
 • Pregătirea psihologică generală a fost realizată în perioadele/ momentele cheie, începând din anul 2019, când sportivul avea 11 ani.
 • Pentru Campionatul European din 2022 pregătirea psihologică a fost realizată în trei ședințe de lucru. Acest fapt s-a adăugat la ceea ce construisem deja progresiv în anii anteriori, pe cunoașterea sportivului și pe relația bună existentă deja cu acesta.
 • Apoi sportivul a obținut medalia de bronz la Ju-Jitsu World Championship Abu Dhabi 2022 (octombrie 2022). Și de această dată pregătirea psihologică a fost realizată pe parcursul a trei ședințe, realizate în săptămânile premergătoare deplasării la competiție.
 • A urmat locul I la Campionatul European de Ju-Jitsu, Verquin – Franța, martie 2023. Sportivul a beneficiat de două ședințe de antrenament psihologic înainte de participarea la competiție.
Fotografie preluată de pe pagina de Facebook Ju-Jitsu International Federation (JJIF)

Ramona Bărbuț, Părinte adolescent sportiv (Fotbal)

Recomandare cu privire la programul de pregătire psihologică realizat împreună cu sportivul în anumite momente și perioade cheie, pe parcursul a 5 ani.

„După câteva ședințe cu Răzvan, Alex și-a reglat comportamentul. De atunci ține legătura cu Razvan, îi împărtășește diverse lucruri pe care cu mine nu le poate discuta. Razvan îl ajută mereu, a înțeles gândirea lui, l-a ascultat, l-a îndrumat. […]” – citește tot mesajul


R.S., Jucător de Fotbal

Recomandare cu privire la pregătirea psihologică realizată împreună cu sportivul pe parcursul a două luni.

„Cu ajutorul lui Răzvan am putut să mă stabilizez și să o iau de la zero cu tot. A trecut o perioadă scurtă de timp și vedeam creșterea randamentului în joc. Așa au început să apară din nou încrederea și speranța, iar cu ajutorul lui Răzvan am început să mă pun pe picioare, să evoluez singur și să ajung la o variantă mai bună a mea. […]” – citește tot mesajul


Monica C., Părinte adolescent (Examen Evaluare Națională)

Recomandare cu privire la programul de pregătire psihologică pentru examenul de capacitate.

„Interactiunea cu Razvan, a fost o speranta pentru mine, iar in urma sedintelor am avut rezultate rapide si vizibile cu fiica mea, si pentru acest lucru ii sunt recunoascatoare. A fost omul potrivit pentru nevoia noastra iar rezultatele au confirmat acest lucru. […]” – citește tot mesajul

Antrenament psihologic pentru adulți – performanță profesională/ în business/ în sport/ în alte domenii de activitate

A.C., Atletism de înaltă performanță

Recomandare cu privire la programul de hipnopsihoterapie și antrenament psihologic.

„Colaborarea cu Răzvan mi-a adus un mare beneficiu în ceea ce privește încrederea în forțele proprii atât in concurs cât și la antrenamente […]” – citește tot mesajul


Bogdan Talasman, Pilot raliu

Recomandare cu privire la programul de antrenament psihologic pentru performanță.

„Am colaborat cu Razvan în urma unei recomandări și am avut rezultate palpabile imediate, dar mai ales pe termen lung.”


Mihai Tucan, CEO Creative ONES

Recomandare cu privire la programul de facilitare a evoluției personale prin hipnopsihoterapie și antrenament psihologic.

„Am decis sa investesc in mine, sa merg mai departe si sa depășesc aceste stări iar in urma ședințelor cu Răzvan, am realizat singur faptul ca principalele limite mi le impuneam eu însumi de fapt si am început sa lucrez mai mult cu mine, aprofundând si exersând tehnicile de autocontrol învățate […]” – citește tot mesajul


Alina Voicu, Medic Rezident Endocrinolog & Nutriționist

Recomandare cu privire la programul de psihoterapie și pregătire psihologică pentru examenul de rezidențiat, urmat de o nouă colaborare pentru clarificarea opțiunilor, stimularea motivației profesionale și creșterea încrederii în sine.

„Nu as descrie experiența ca pe o revelație, ci mai degrabă ca pe o coborâre în propria realitate, privită din exterior dintr-o perspectivă care mi-a permis să iau decizii pentru a obține cel mai bun rezultat în situația dată […]” – citește tot mesajul


Andrei Voicu, Medic Rezident Neurochirurg

Recomandare cu privire la programul de psihoterapie și pregătire psihologică pentru examenul de rezidențiat, urmat de o serie de colaborări secvențiale pentru clarificarea posibilităților de evoluție profesională, gestionarea situațiilor dificile, echilibrul între activare și detașare, relaxare, detensionare.

„Îmi place foarte mult abordarea holistică adoptată de Răzvan – fiecare obiectiv, fiecare persoana are nevoie de un mod de abordare personalizat. În cazul meu, am folosit transe, proiecții, antrenament pentru performanță, dar și modalități de relaxare – fiecare dintre ele răspunzând unei probleme și obiectivelor stabilite. […]” – citește tot mesajul

Ce spun oamenii cu care am colaborat în Psihoterapie și în serviciile pentru organizații (Well-being, Team Building, Terapie și Dezvoltare Organizațională, Training)

Decizia ta de a colabora se poate concretiza contactându-mă direct începând de acum.